Contact

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Je kunt je bij ons inschrijven door het aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen daarna contact met je op om de eerste afspraken in te plannen!

0619767289

0619767289

info@verloskundigenpraktijkmaia.nl

Meld je hier aan!

Aanmelden

Vragen en afspraken maken
Voor vragen zonder spoed of het maken van afspraken kun je ook op maandag t/m vrijdag tussen 15 en 17 uur bellen of stuur ons een mailtje. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Spoed
Voor de bevalling, vragen met spoed of ongerustheid zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Soms zijn we in gesprek of kunnen we niet meteen opnemen; probeer het dan vijf minuten later weer.

Indien wij meerdere malen niet te bereiken zijn en wij je ook niet terugbellen binnen een kwartier, kun je bij spoed of de bevalling contact opnemen met onze collega’s van Samen Verloskundigen, 06-21368613. Zij kunnen ons privé bereiken zodat wij zo snel mogelijk contact met jullie kunnen opnemen.

Hartelijke groet van

Mandy, Anneke & Tirza

Route & adres

Verloskundigenpraktijk Maia bevindt zich in de Rivierenbuurt, vlak achter het station. De locatie is gemakkelijk aan te rijden en er zijn meer dan genoeg (betaalde) parkeerplekken aan de voorzijde van het gebouw.

We zijn 24/7 bereikbaar op

06-19767289