Over de praktijk

Een kleinschalige verloskundigenpraktijk waarbij jij als zwangere centraal staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We bieden kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke zorg. Er is alle tijd om elkaar te leren kennen, alle wensen te bespreken en samen te kijken welke zorg het beste bij jou past! Ons streven is dat jij (en je partner) de zwangerschap, bevalling en het kraambed op een manier ervaren die bij jullie past, zodat jullie op een fijne manier terugkijken op deze bijzondere periode.

De praktijk bestaat uit twee verloskundigen, Anneke van der Wal – Schutte en Mandy Capellen. We hebben bewust ervoor gekozen om kleinschalig te werken, zodat jullie als zwangeren ons goed kunnen leren kennen en er bij de bevalling altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is.

friends

Wij hebben elkaar leren kennen bij een grote groepspraktijk. Al snel werden we vriendinnen en kwamen we erachter dat onze kijk op de verloskunde praktisch gezien hetzelfde was! Namelijk zorg op maat voor elke zwangere en voor iedereen ruim de tijd nemen. Al tijdens de studie is bij ons de droom geboren om een eigen verloskundigen praktijk te starten. Nadat wij elkaar tegenkwamen is al snel het idee ontstaan voor Verloskundigenpraktijk Maia en we zijn erg trots dat we deze stap hebben genomen!

Maia Verloskundigen 41

Onze praktijk is fris, modern en van alle gemakken voorzien. We hebben beiden veel ervaring met bevallingen in bad of op de baarkruk en zijn we naast de verloskundige zorg ook bevoegd en bekwaam in het plaatsen van spiralen. Alles onder een dak; van kinderwens, zwangerschap en bevalling tot anticonceptie zorg. 

Binnenkort zullen wij ook zelf echo’s in onze eigen praktijk aanbieden. Voor nu hebben wij een fijne samenwerking met de dames van Echotoon.

Ook als je onder controle bent bij het ziekenhuis en verloskundige begeleiding zoekt tijdens de kraamtijd ben je van harte welkom om je bij ons aan te melden!

We hopen jullie snel te ontmoeten!