Wie zijn wij

Wij zijn Mandy & Anneke en onze missie is om je een waardevolle herinnering mee te geven die gaat over een heel bijzondere periode in je leven. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en we zorgen ervoor dat onze zorg aansluit bij wat jij wilt en nodig hebt.

Mandy

Mijn naam is Mandy Capellen en ik ben sinds 2018 werkzaam als verloskundige! Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt, waaronder in Assen, Amersfoort en Groningen. Oorspronkelijk kom ik dan ook uit Amersfoort, maar de opleiding tot verloskundige heb ik in Groningen gevolgd en toen ik hier eenmaal de liefde vond, ben ik blijven hangen. In de jaren dat ik bij verschillende praktijken heb gewerkt, heb ik een duidelijk beeld gevormd van hoe ik het liefst wil werken en dit breng ik nu samen met Anneke tot werkelijkheid.

Ik vind het erg bijzonder om bij het meest intense moment in iemands leven aanwezig te zijn. Het is een mooie combinatie van medisch handelen en betrokkenheid, wat maakt dat ik verliefd ben geworden op het vak. Geen bevalling en geen persoon is hetzelfde en dat maakt het vak erg afwisselend.

Mijn streven is om elke zwangere (en haar partner) de begeleiding te geven die zij wensen, waardoor ze op een positieve manier terugkijken op het meest belangrijke en intense moment van hun leven.

Ik ben bevoegd en bekwaam in het plaatsen van alle soorten spiralen. Dit vind ik een erg mooie aanvulling op het vak, omdat het het cirkeltje rond maakt. Van kinderwens, zwangerschap, bevalling, kraamperiode tot anticonceptie. Zo bieden we het complete pakket aan. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Een zwangerschap1

… is een wonderbaarlijk proces en het is dan ook uitermate belangrijk dat toekomstige ouders zich welkom, gesteund en vertrouwd voelen bij de verloskundige. We begrijpen dat heel goed!

Maia Verloskundigen 44

Anneke

Mijn naam is Anneke van der Wal – Schutte en ik ben al een aantal jaar werkzaam als verloskundige. Sinds kind af aan ben ik al in aanraking gekomen met dit bijzondere beroep, omdat mijn moeder ook verloskundige is! Het was voor mij dan ook snel duidelijk dat ik ook verloskundige wilde worden.

Een zwangerschap is een wonderbaarlijk proces. Het is dan ook heel belangrijk dat toekomstige ouders zich welkom, gesteund en vertrouwd voelen bij de verloskundige. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij!

Ik woon samen met mijn man en twee poezenkindjes in Hoogezand (vlakbij de stad Groningen). Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste, een leuke toevoeging aan ons vak! Bij mij kun je ook terecht voor het plaatsen en verwijderen van spiraaltjes en een hormoonstaafje. 

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en hoop dat we samen een prachtige reis mogen maken namelijk: de weg naar ouderschap en nieuw leven!

Tirza

Wij worden ondersteund door waarnemend verloskundige Tirza van der Veere; zij zal bijspringen tijdens vakanties, scholingen, ziekte en vrije dagen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor:

Mijn naam is Tirza van der Veere en ik werk nu sinds een tijdje bij Maia. Verloskundige worden was echt een droom van mij en ik vind het nog steeds heel bijzonder dat ik dit mooie beroep mag uitoefenen!

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat verloskunde zo persoonlijk is. Ik merk elke keer weer hoe waardevol het is om elkaar zo goed te leren kennen. Hierdoor kunnen we samen als een team te werk gaan en bouwen we een vertrouwensband op. Mijn doel hierbij is om jullie zo goed mogelijk te begeleiden bij de mogelijke keuzes en vragen die jullie hebben, zodat jullie positief terugkijken op jullie zwangerschap en bevalling.

Ik ben een echte Groninger en woon in Haren in de Biotoop, samen met mijn vriend. In de toekomst hoop ik een leuk huisje op te knappen met een moestuin en kippen! Los van het vak verloskunde hou ik van creatief bezig zijn. Zo zijn mijn vriend en ik op het moment bezig met het bouwen van een camperbus!

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en kijk ernaar uit jullie beter te leren kennen!