Mijn naam is Mandy en ik ben sinds 2018 werkzaam als verloskundige! Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt, waaronder in Assen, Amersfoort en Groningen. Oorspronkelijk kom ik dan ook uit Amersfoort, maar de opleiding tot verloskundige heb ik in Groningen gevolgd en toen ik hier eenmaal de liefde vond, ben ik blijven hangen. In de jaren dat ik bij verschillende praktijken heb gewerkt, heb ik een duidelijk beeld gevormd van hoe ik het liefst wil werken en dit breng ik nu samen met Anneke tot werkelijkheid.

Ik vind het erg bijzonder om bij het meest intense moment in iemands leven aanwezig te zijn. Het is een mooie combinatie van medisch handelen en betrokkenheid, wat maakt dat ik verliefd ben geworden op het vak. Geen bevalling en geen persoon is hetzelfde en dat maakt het vak erg afwisselend.

Ik vind het mooi om ervoor te zorgen dat elke zwangere (en haar partner) de begeleiding te geven die zij wensen, waardoor ze op een positieve manier terugkijken op het meest belangrijke en intense moment van hun leven.

De opleiding tot echoscopiste staat voor mij nog op de planning. Hoewel ik eigenlijk deze al zou hebben afgerond, heeft corona roet in het eten gegooid en zal ik deze binnenkort pas kunnen starten. Dit is straks een mooie aanvulling op het vak, waar ik enorm naar uit kijk!

Ik ben bevoegd en bekwaam in het plaatsen van alle soorten spiralen. Dit vind ik een erg mooie aanvulling op het vak, omdat het het cirkeltje rond maakt. Van kinderwens, zwangerschap, bevalling, kraamperiode tot anticonceptie. Zo bieden we het complete pakket aan. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Een zwangerschap1

… is een wonderbaarlijk proces en het is dan ook uitermate belangrijk dat toekomstige ouders zich welkom, gesteund en vertrouwd voelen bij de verloskundige. We begrijpen dat heel goed!

Maia Verloskundigen 44

Mijn naam is Anneke en ik ben al een aantal jaar werkzaam als verloskundige. Sinds kind af aan ben ik al in aanraking gekomen met dit bijzondere beroep, omdat mijn moeder ook verloskundige is! Het was voor mij dan ook snel duidelijk dat ik ook verloskundige wilde worden.

Een zwangerschap is een wonderbaarlijk proces. Het is dan ook heel belangrijk dat toekomstige ouders zich welkom, gesteund en vertrouwd voelen bij de verloskundige. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij!

Ik woon samen met mijn man en twee poezenkindjes in het pittoreske Sint Annen (vlakbij de stad Groningen). Net als mijn collega Mandy ben ik bevoegd en bekwaam in het plaatsen van spiraaltjes.

Nadat Mandy haar echo-opleiding heeft afgerond, zal ook ik starten om zo alle zorg te kunnen bieden in onze praktijk die te maken hebben met de zwangerschap. 

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en hoop dat we samen een prachtige reis mogen maken namelijk: de weg naar ouderschap en nieuw leven!